anti malware scan

WIJ HOUDEN UW WEBSITE 24/7 IN DE GATEN VEILIG EN BETROUWBAAR
Beveilig uw website tegen hackers

Met de betaalbare oplossing van AntiMalwareScan wordt uw website

24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten gehouden.Hackers installeren malware door misbruik te maken van zwakheden in webservers en internet websites. Een normale inbraak is al vervelend genoeg maar malware is nog erger. Doordat malware zich kan verstoppen in de broncode uw website kunnen ze nietsvermoedende bezoekers aanvallen met bijvoorbeeld een virus om bankrekening gegevens te stelen.
  • 1 op de 200 e-mails bevat malware
  • Google blokkeert 3441 websites per dag
  • Malware komt vaak via een bekende

 

Wat u moet weten over malware

De malware code is meestal niet te zien met het blote oog. Het is heel makkelijk om malware op uw website te krijgen. Soms loop je een besmetting op via een e-mail en soms door zomaar een website te bekijken.

Stelt u zich eens voor wat de reputatie schade zal zijn als dit uw website is. Zonder dat u het in de gaten heeft verspreidt u malware. Een bezoeker van uw website krijgt ineens een vreemde afboeking van zijn bankrekening of credit card. Persoonlijke informatie ligt op straat. Of in het minst erge geval komen er van die vervelende advertentie pop-ups in beeld. Malware kan zich vervolgens verspreiden in een document als extra bijlage. Het kan zich nestelen in een toolbar, software of het hele bedrijfsnetwerk. Ook kan malware zich voordoen als een "waarschuwings-bericht" dat heel erg lijkt op een normale windows melding.

Een malware infectie oplopen is makkelijk.

En zo'n bericht bevat dan een tekst waarvan u denkt: "Wat moet ik hiermee?".  Klik ... en of u nu Yes of No aanklikt maakt niet uit. De ellende is begonnen.

De oplossing

AntiMalwareScan houdt 24 uur per dag 7 dagen per week uw site in de gaten.

Als er 's nachts in een winkel wordt ingebroken en het alarm gaat af, zet dat een aaneenschakeling van acties in werking. Er komt een glaszetter, de schade wordt opgenomen en als het een beetje meezit kan de winkel al weer om 9 uur open en merken de klanten er niets meer van. Zo werkt AntiMalware Scan ook. U ontvangt een inbraak alarm per email of direct per SMS. U kunt dan actie ondernemen. Dit is belangrijk in een tijd waarin websites cruciaal zijn en onderdeel uitmaken van de bedrijfskritische processen.

Iedere website en webwinkel heeft een scan nodig.
Wij doen een dagelijkse antimalware scan. Wordt er bij u ingebroken dan krijgt u een heldere analyse van de gevonden malware. Dit zorgt er voor dat u of uw website beheerder snel de website kan herstellen door de malware te verwijderen. Op uw website toont u het AntiMalwareScan GeoTrust logo zodat bezoekers direct zien dat u aandacht heeft ook voor hun veiligheid.. Bestel vandaag nog uw Cloud Security Service van AntiMalwareScan met het GeoTrust veiligheids zegel.

Bestel

 

Op dit product zijn zowel de voorwaarden van WebTeam BV alsmede van GeoTrust van toepassing. Cookie Verklaring
antimalwarescan.nl | antimalwarescan.com | blog.antimalwarescan.nl | antimalwarescan.mobi | twitter.com/antimalwarescan