anti malware scan

WIJ HOUDEN UW WEBSITE 24/7 IN DE GATEN VEILIG EN BETROUWBAAR
AntiMalware Scan Support en Gebruikers-portal

 

Voor vragen kunt u 24/7 met ons contact opnemen per email.

 

Veel gestelde vragen

 

 

Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Na ontvangst van uw bestelling en betaling voeren wij binnen 24 uur een eerste scan uit. Hierna ontvangt u van ons login gegevens voor uw persoonlijke account en krijgt uitleg over hoe u het certificaat kunt plaatsen op uw website. U krijgt een unieke login URL voor uw gebruikers portal.

In dit GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan Beheermenu, de zogenaamde GeoTrust Centralapi, treft u een overzicht aan van uw Seals, de dagelijkse scans en resultaten. Ook staat er uitgebreide informatie over het voorkomen van malware, het verwijderen van malware en aanvullende informatie.

Zodra alle controles zijn uitgevoerd gaat het certificaat vanzelf werken en is uw website alarm actief.

 

Hoe weet ik dat mijn website vrij is van malware?

Malware is vaak niet met het blote oog te zien op een website; het zit verscholen in de pagina broncode. Door deze broncode te scannen is het mogelijk de malware te ontdekken. De GeoTrust website Anti-Malware Scan voert een dagelijkse scan uit. Als we malware ontdekken krijgt u direct hiervan per email een waarschuwing. Dit is uit te breiden met de optie om een SMS te ontvangen op uw mobiele telefoon. Ook staat er bij op welke pagina het probleem gevonden is. Uw website beheerder of sitebouwer kan dan het probleem aanpakken. Binnen 24 uur her-scannen wij uw website om te kijken of het probleem goed is opgelost.

 

Wordt mijn website erg traag van dat scannen?

Nee. Een AntiMalwareScan staat gelijk aan 10 bezoekers op uw website.

 

Hoe kan ik mijn website beveiligen tegen malware?

Zoals bij alle dieven en inbrekers zoeken ook hackers naar gemakkelijke slachtoffers. Websites die door de beheerder niet vaak bekeken worden zijn al snel een doelwit. De GeoTrust Anti-Malware website scan voert dagelijks een scan uit. Wij onderzoeken of er een inbraak heeft plaatsgevonden. Doordat op uw website een AntiMalware Scan Zegel staat gaat ook hier een preventief signaal van uit. Net als een alarm op uw huis of op uw bedrijfspand.

 

Wat gebeurt er als jullie malware ontdekken?

Als onze scanner malware ontdekt op uw site gebeuren er een paar dingen

  • u ontvangt per email een waarschuwing en instructies over een mogelijke oplossing
  • we blokkeren het zegel op uw site

Uw website beheerder of sitebouwer kan dan het probleem dan oplossen en de malware code van de site verwijderen. Bijvoorbeeld door het handmatig aanpassen van de broncode, het terugplaatsen van een backup en het veranderen van de wachtwoorden of het dichten van een ander veiligheidslek. Binnen 24 uur her-scannen wij uw website om te kijken of het probleem goed is opgelost. Is alle malware verwijderd dan wordt het veiligheids-zegel weer actief.

 

Antimalwarescan is een product van WebTeam.nl WebTeam BV is een zakelijke internet service provider statutair gevestigd te Amsterdam en levert sinds 1996 domein registratie, server hosting, mobiele websites, dedicated en colocatie diensten, ssl certificaten cloud servers alsmede cabinet housing

WebTeam BV
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Email naar support

 

Op dit product zijn zowel de voorwaarden van WebTeam BV alsmede van GeoTrust van toepassing. Cookie Verklaring
antimalwarescan.nl | antimalwarescan.com | blog.antimalwarescan.nl | antimalwarescan.mobi | twitter.com/antimalwarescan